godmorgon världen

hej hej hemskt mycket hej!
för den som undrade...jo jag lever..
om ingen undrade så kan jag ju berätta att jag har jobbat som en gris och tjänar pengar som Joakim von Anka ;)  nämen...mer pengar än jag nånsin tjänat iallafall...så nu är det bara ca 3 veckor kvar tills jag åker till Tyskland! Det ska bli grymt roligt och det ska bli grymt kul :)

Hitils har jag alltså varit i
Spanien      2ggr
Sri Lanka
Frankrike
Bulgarien
Cypern
Norge..
Finland..
Danmark..
[
Tyskland]


Det ska bli kul att få lägga till Tyskland och förhoppningsvis även USA :)
Om allt går som planerat åker jag även iväg till USA inom kort, och blir nog borta i 1 år....yes, som Au Pair!  spännande spännande :)

Men nu är min rast slut såå....på återseende och....alla ni som jag inte riktigt har haft kontakt med under sommarn, (Umeåbor så att säga)... ja har helt enkelt inte haft tid att göra nånting...jag jobbar, sover och äter känns det som! Men jag skulle vilja hälsa till alla att jag saknar er fruktansvärt mycket och jag skulle väldigt gärna vilja vrida tillbaka tiden lite för att få vara en stund i Umeå igen....menmen!
Linja, Vanja, Ester, Amy, Frida, Linda, Anton....flera andra från vår klass...Felix, Adam, Tobias, Daniel, Olof...och många många fler.... puss på er, hoppas att ni inte glömt mig! och ja,   ha en bra sommar <3






Jag saknar er alla fruktansvärt mycket! <3


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0