So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us



Har precis spenderat mer än 1 timme i telefon med en väldigt saknad vän. Det var väldigt trevligt och det kändes som att det inte gått mer än 1 dag sen vi pratade senast. Mycke har hänt i våra liv sen den 16 juni men, i slutändan är vi ändå gjorda av samma skrot och korn.
Efter ett par månader blir man tillslut ganska isolerad från ett liv man levt i 3 års tid. därför var det väldigt härligt att få en liten inblick i den vardag man en gång var en del i :)

Tack för pratstunden Vanja! Hoppas vi ses snart♥

Never mind I'll find someone like you



Har precis skypat lite med denna babe! Helt underbart att se att hon lever och mår bra på andra sidan Jordklotet :)  hon berättade lite om hur hon bor och lever där borta och vad man hittar på och sånt :) mycket spännande.  Följ henne på bloggen om Du vill :)

Idag har jag faktiskt spenderat dagen på rumpan, och nu tror du att jag är lat, men icket. Endast mycket lite. MEN, jag har klistrat ettiketter....(fortfarande inte lat) jag får ju betalt :)   Från 13.30 - 20.00, 6,5h x 100kr/h  =650:-   klirr i kassan!
Imorrn ska jag väl göra samma sak.  Börjar 8.30 - ...nångång!  Han sa typ ca 8 timmar så vi får väl se hur effektiva vi är på att jobba. Vi skulle tydligen va 5 st imorrn så då ska de väl gå lite snabbare (hoppas inte) :)  fast jo...ja fick grymt ont i kroppen...huvva!

Nu ska jag sova så jag orkar! Lyssna på denna låt, det gör jag!  A W E S O M E 

Adele – Someone Like You

who can say where the road goes, where the day flows? only time



Sitter här och njuter av sista skvätten från min kära vän Varm & Kall - namnam!
kvällen har spenderats med de bästa Karolina, Jonna och Saga. Eftersom Saga åker iväg till Miami på söndag så var detta sista kvällen jag kunde träffa henne! Hoppas allt kommer gå bra och jag önskar henne lycka till iallafall :)
Jag har snart fått till allt i lägenheten...nu saknas bara några tavlor som ska upp på väggen...6 tavlor och 2 lampor iallafall :D  hihi.  ska bli kul.
Mitt sovrum är gudomligt <3  det saknas bara ett riktigt mysigt överkast och min fårskinnskudde så är sovrummet komplett!   annars så ser väl resten av veckan ganska bra ut.
TorsagJobb 13-21   sova
Fredag:  Jobb 07-16.30
Lördag:  12.00 avfärd till Lycksele.  Avslutning med F-10 gänget
Söndag: 11.00 match mot Betsele. Hemfärd ca 14.00

Nu ska jag slänga på en film och koppla in laddaren till mobilen så jag vaknar nån gång imorrn :)  får bli....12.00. (snooza till halv 1)  yees!!
godnatt mina kära vänner och ha en bra dag imorrn!  puss

i can't perform this art, still I am responsible if people fall apart.



Tro att jag och mamma shoppade loss lite idag :)  haha.  De blev iallafall 2 stora kassar från Jysk och 2 fulla kassar från dollar store!!! älska dollar store. helt seriöst så spenderade jag 500kr på Dollar Store och har säkert en årsförbrukning av allt nödvändigt....+ gristofflor och lite godis då :)
I like :)  nu ska jag typ städa hela natten och plocka upp alla roliga saker som jag har köpt  :D  wehooo!



Jag fyndade även en Athletic tröja och en svart (genomskinlig) skjorta på Krilles loppis - awesome! hur snygga som helst! Athletictröjan var dock på herravdelning så de lär nog bli en sovtröja, men bra de....man ska väl va snygg när man sover oxå :)

Jo jag hade ju också tänk berätta att jag hade mitt Onlinemöte med en kille från Cultural Cair Au Pair. Jag kan ju säga att jag är mer taggad nu än någonsin:)  jag vill jag vill jag vill!  gud vad kul det skulle vara. dags att finslipa mitt personliga brev kanske!!!! woho.   wish me luck. <3

Vi är de tuffaste de starkaste de grymmaste de vackraste! Nu öser vi in mål!



HÅLL TUMMARNA FÖR ÅSELE DAMLAG IDAG!!!
Match mot Storuman vilket är avgörande för vår plats i serien....1a eller 2a?   3an eller 4an?   mycket står på spel....håll tummarna och heja på oss! vi kommer göra vårt bästa för att vinna men vi är lika nöjda med en andra plats oxå!! MEN VI SKA KÄMPA :)
pöss

Happy B-day



dehär är till dig Lisa, bara till dig!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN :)  wohoo
hoppas att du har haft en awesome dag. förlåt om ja åt upp halva din tårta men den va grymt god :D  jag kommer anställa dig som min privata bakerska!
Imorgon, match, 14.00 i storuman. HÅLL TUMMARNA FÖR HELVETE!  ja dör ju om vi inte vinner!
just de....avfärd 11.00, dags att gå och lägga sig :)  pusssis

You bring out the devil in me



Hemma på lunch efter världens lugnaste förmiddag, inte helt dåligt :)  Trots att jag tog på mig några av Jacksons uppgifter. Nu väntar två matkörningar, varav ut till Hälla...yes.....eller?  ganska kul att bara köra och pumpa musik men, en del gamlingar är ju inte lika trevliga som andra (:   he   he
Iallafall så äre ännu en färdigrätt som lunch....jag ska äta riktig mat men eftersom jag inte fått i ordning här än känns de lite jobbigt....

och pappa ska hämta köttbaljan idag så de betyder att jag alltså måste packa upp alla mina kläder.... :/  hmm...blir en stor uppgift de.. aja nu ska jag äta min mat.

hej svejs lingon gnejs

today i dont feel like doing anything, i just wanna lay in my....sofa?


ungefär såhär känner jag idag. Jag är förkyld till 1000. jag visste väl att jag inte skulle ha fare på gårdagens träning, men vad gör man inte för laget!(?)   Tredje natten på soffan och ryggen börjar ta lite stryk, men nu har jag fått sängen på rätt plats så förhoppningsvis ska jag kunna slänga på lite lakan och grejer och sen kunna sova där inatt!   yeey. Som vanligt inga planer för dagen men, kanske packa upp lite kläder och...vem vet vad som händer sen.
chiaoo

Don't care if critics ever jump in line I'm gonna give all my secrets away



The Sorcerer's Apprentice visas på tvn just nu. Idag har jag inte bara haft 1 eller 2 besök, till och med 3!  ....4 om man räknar med tapetserarn :) helt okej.  Spenderade lite tid på Klubbstugan idag, bakade och spelade lite Kinect Sports med Saga. Efter det blev det att ladda upp inför fotbollsträningen... ja inte så intressant dag. Men otroligt trevlig dag iallafall!
För den som är intresserad kan jag även tillägga att jag blir P 12-14 tränare fom v.38.  spännande spännande :)
aja, puss och smek.

Thinking it over Those were days dark as any night



Efter första arbetsdagen på väldigt länge känner jag mig trött och utmattad...trots detta sover jag inte. Att vara vaken är så mycket bättre :) ...eller?  ännu en natt spenderas i soffan men jag hörde en fågel viska att Benke ska komma och tapetsera imorrn om dom inte skjut mer älg, förståss. mina naglar är fortfarande hela och fina men har växt ut en hel del.  iallafall.. förutom allt ointressant har jag inget mer att förtälja. Till nästa gång - life is a mistery. love

don't stop me now, I'm gonna have a good time



första natten i nya lägenheten!  det känns toppen...men just nu spenderar jag natten på en soffa, mindre skönt!  men det får funka i veckan iallafall. Jobb imorgon 7-17, riktigt härligt :)  helt seriöst så ska de bli kul å jobba lite!
ha de gött.  puss å smek

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0