Slutprodukten....





Nu är min hjärna så utmattad så jag tror jag sover resten av helgen....
åh nej vänta, jag har ju ställt upp på att spela fotboll på söndag?  hmmm...

3 timmar och 14 minuter senare.....



mjaaa några sidor till har det väl blivit...... målet att komma över 10 sidor avklarat !!!!!
3 timmar och 54 minuter till sista inlämning.....hurry hurry, rice and curry

Projekt jävla rappport

snacka om att jag är blåst. menmen jag får skylla mig själv.
lalalala



Resultatet av två(läs: 1 ½) dagars pluggande. iallafall en början på min fina dag.....

I'm sick of this life! I just wanna screaaaam....

I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light.
I can’t remember how
I can’t remember why
I'm laying here tonight
And I can’t STAND the pain
And I can’t make it go away
No I can’t STAND the pain

How could this happen to me
I've made my mistakes
got nowhere to run
The night goes on as I’m fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

Everybody’s screaming
I try to make a sound but no one hears me
I’m slipping off the edge
I’m hanging by a thread
I wanna start this over again
So I try to hold
On to a time when 
Nothing mattered
And I can’t explain what happened
And I can’t erase the things that I’ve done
No I can’t


How could this happen to me
I've made my mistakes
got nowhere to run
The night goes on as I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


snälla ta mig tillbaka till enkelheten och lugnet

My Shopping Genie . Com

• Gratis • Inte ivägen • Inga virus • Bättre priser •

Hey peeps. Jag har hittat en riktigt bra GRATIS app som används för Google, Ask, Bing, Yahoo och alla andra sökmotorer. Jag skämtar inte den är A W E S O M E !!
Det går till så att när du ska söka priser, till exempel på en resa så hjälper din Ande dig att hitta de bästa möjliga priser. Du tänker - men jag går bara in på prisjakt eller pricerunner... 
aah..de kan man ju oxå göra, men tänk om det finns ÄNNU bättre priser?  Om du inte visste det så betalar folk stora summor till Google m.m. för att hamna längst upp i sökningen. Inte så ovanligt att IKEA, SIBA, ELGIGANTEN ligger längst upp i fältet va?
Hur många är sugna på att åka på en resa utomlands? Men du känner att du inte har råd?
My Shopping Genie (min shopping ande) hjälper dig att hitta dom bästa möjliga priserna så du slipper betala flera tusenlappar för samma resa?

Appen laddar du ner på deras hemsida [till höger finns en rund knapp Get the free app], klicka där och installera den. Den tar inte upp mycket plats på datorn, den innehåller inga som helst virus OCH den är GRATIS! Det enda som sker är att Din lilla ande dyker upp i högra hörnet för att hjälpa dig på traven.



Kom igen, fatta grejen.
• Gratis • Inte ivägen • Inga virus • Bättre priser •
Ladda ner den på Myshoppinggenie

where are we? what the hell is going on?



den som försöker fly från sina problem är en idiot.....jag tar åt mig all ära!
.....just nu vet jag inte om jag någonsin kommer hem igen.....

Wanted to belong here But something felt so wrong here


har du någon gång känt som att du befinner dig mitt ute i rymden. Där allt är möjligt! Det finns inget som kan göra dig illa, du är oövervinnerlig. I samma stund känner du att du svävar på moln och i slutet av mörkret finns ett ljus som är början på något nytt, något spännnade, något okänt. Det enda du kan höra är ljudet av eld som sprakar, fåglar som kvittrar och vinden som viner genom trädens grenar. Det finns inga hinder, det finns inget ont i världen!


Jag har nog inte varit såhär glad på länge!! (detta har dock inget med mitt egentliga liv att göra,  imorrnkväll kommer det kännas piss igen....meeen)!
Den här helgen har varit så otroligt befriande, rolig, avslappnande...ja det finns inte ord att beskriva det hela! För dig som inte förstår kan jag förklara att jag har bott på Scandic Plaza under helgen....du tänker woow, de är inte direkt häftigt!!? Jag säger;  du ska bara veta!
Det går inte att beskriva intrycken, känslorna och stämningen som finns inom dessa människor och dessa väggar! Jag kommer lägga upp bilder och filmklipp för att försöka beskriva det hela!
Jag har alltså spenderat helgen på hotell eftersom det var årsmöte med BCF, Barncancer Föreningen, denna gången här i Umeå, Fredag till Söndag. Än en gång, för dig som undrar,  ja, min bror har cancer så därför är vi med i föreningen. IALLFALL! Jag skulle kunna spendera en hel dag för att beskriva alla underbara barn som springer omkring, glada och skrattar. En helg om året då dom får träffa så många andra barn som har samma problem som de själva. En med hår, en utan, men det spelar ingen roll. Alla har de en sak gemensamt,  de kämpar för sitt liv, och de är fighters! Det syns i ögonen på dem att de har varit med om en massa otäcka saker, men trots det så ser man glädjen som lyser och en otrolig lycka att få vara bland barn som ser ut som sig själv. Här behöver ingen känna sig utanför eller udda, här är alla lika. 
alltsåå...det är O m ö j l i g t  att beskriva!  Det är omöjligt för en person att veta hur det är men jag önskar verkligen att alla fick se det med egna ögon och verkligen känna......åh gud.  Jag mår så himla bra just nu, och inte för min egen skull, utan för deras! Jag lägger mig i sängen med ett leende på läpparna och ser fram emot en härlig hotellsäng, hotellfrukost och en massa spännande aktiviteter imorgon, hoppas jag :)

om man vill läsa mer så finns det några bloggar man kan läsa -->HÄR<--

puss å gnatt!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0