Valdagen



http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html
Snälla människor klicka på länken och LÄS! Om det fortfarande finns tid för dig att ändra uppfattning om den sjuka Regering vi har idag. För er som inte orkar läsa all text kan jag sammanfatta texten litegrann;
Emelies mamma började må dåligt för ca 5 år sedan, hon orkade ingenting, gick och lade sig före kl.21.00 på kvällarna, åldrades trots att hon bara var 50 år gammal. Hon blev sjukare och sjukare, gick till flera läkare men det blev ingen skillnad.
Hösten 2005 gick hon till en läkare som antecknade "Akromegali" i sina papper, trots att denne inte gjort några tester och det blev inte registrerat eller fastställt.
År 2006 blev en läkare förskräckt över hennes tillstånd och gjorde flera tester där hon bekräftade misstankarna om att hon led av "Akromegali". Det var kanske den här kvinnan som räddade hennes liv.
(Akromegali är en väldigt sällsynt sjukdom, men symptomen är synliga. Sjukdomen innebär att en tumör på hypofysen får denna hormonproducerande körtel att löpa amok. Det börjar produceras för mycket tillväxthormon och detta kan leda till att vissa organ/kroppsdelar växer och blir "för stora".)

Emelies mamma fick bland annat högt blodtryck, hjärtklappning, sömnapné - eftersom tungan växte, nedsatt syn, förstorade inre organ.
Hon måste ha andningshjälp när hon ska sova, hennes knän och fingrar är svullna och värker, hon har fått alltmer problem med höft och syn - detta leder till att hon regelbundet måste spruta in kortison i lederna och går dagligen på morfin!

[..]

Sammanfattningsvis resulterade allt detta till stor psykisk ohälsa! Hon lades in på ett psykhem vilket gjorde henne ännu mer deprimerad. Hon får inga pengar från varken Försäkringskassan eller Sjukförsäkringen, hon tvingas nu även att säga upp sin lägenhet pga att hon inte kan betala av sina lån m.m


ÄR DET RÄTT ATT EN MÄNNISKA SOM INTE KAN FÖRSÖRJA SIG SJÄLV PÅGRUND AV EN SJUKDOM, SKA KASTAS UT UR LIVET?????
Den som röstar på de Borgerliga, röstar för en allmer sämre välfärd för de som behöver det, och BÄTTRE FÖR DE SOM TJÄNAR MYCKET!!!
Jag tycker synd om ni som röstar på ett blått parti. Det kommer ni få ångra!!

Kommentarer
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0